Färgglada fjädrar.
Till Viggos stora förtjusning har vi ett färgglatt påskris i köket och ett lite mindre på farstukvisten. Jag ska fylla glasvasen som det stora riset står i - kanske med såna där små chokladägg med blankt fint papper? Just något mer pyntande än så blir det inte. Brukar ni påskpynta?

Idag ska vi åka och storhandla. Vi tar också en repa förbi huset för att se att allting står rätt till. Förresten så mår jag bättre idag efter en god natts sömn. Det var liksom inte meningen att "hänga ut" min sambo i gårdagens inlägg, jag behövde helt enkelt skriva av mig lite mitt i en känslostorm. Jag unnar som sagt honom att åka iväg och jag vet att han mer än gärna tar hand om Viggo om jag får för mig att hitta på någonting på egen hand. Han är alltså inget egocentriskt svin om ni nu fick den uppfattningen. Men jag tror att de flesta vet hur jag menar med mitt inlägg, ni är ju dessutom några stycken som känner igen er. Skönt att veta att man inte är ensam om att känna så. Kul att ni lämnar ett litet avtryck i min blogg, det får ni gärna göra oftare! :)

Ha en bra dag! Solong.

Kommentarer
Postat av: Nanna

Jättefint!

2012-03-30 @ 12:30:49
URL: http://familjenhanson.blogg.se/
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Nej, jag har inte påskpyntat ett enda år. Har inget pynt och jag vet inte, känner mig inte sugen på det... Vet inte varför? Jag trodde faktiskt jag skulle fixa det nu när vi har barn, det är tydligt "viktigt" att ha det nu när man har barn har jag fått höra av min syster, haha! Men nja, jag tror inte han tar skada av att vara utan pynt i år heller :)2012-03-30 @ 13:29:41
URL: http://jsantinelli.blogg.se/
Postat av: frida

Fint ! :)

Vi måste oxå ut å plocka lite ris nån dag ! :D

2012-03-30 @ 16:11:20
URL: http://fritte.blogg.se/
Postat av: Anna - mamma till Ella

Fint med påskpynt! Här har vi också börjat pynta lite smått. Vi är bortresta under påsk, så då vill vi hinna njuta lite av det innan istället. Det känns faktiskt lite roligare nu när man har barn. :)

2012-03-30 @ 19:04:43
URL: http://www.almabosse.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Så fint! Nja jag brukar inte påskpynta direkt. Har en pojk och så katter som säkert skulle tycka det var jättekul med fjädrar så får se hur jag gör ;)

2012-03-30 @ 20:49:05
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0