Virkat och lappteknik.

Jag har länge tyckt om vissa virkade saker - sittpuffar med grova maskor och filtar i sick sack, randigt eller rutigt. Är också väldigt förtjust i lappteknik och skulle mer än gärna vilja ha en sittpuff/golvkudde, ett täcke, sång/gympapåse i just lappteknik. Drömmen är en matta med skinnlappar...

Som de flesta vet är jag kräsen och vet oftast hur jag vill ha mina prylar. Det ska vara med rätt touch och se nytt och modernt ut, inte som någonting jag hämtat från gammelfarmors vind. Jag fullkomligt ääälskar Missoni mönstret och vill så väldigt gärna att barnen ska få en varsin virkad filt i detta härliga mönster! Svårt bara att lyckas bestämma sig för vilka färger man ska ha. Jag gillar ju det stilrena och klassiska, svart, vitt och grått är min melodi eller svart, vitt, marinblått och rött till Viggo. Men det vore roligt att ha en filt som till färgen påminner om en karamellskål. Och när jag ändå nämner Missoni, hur snyggt vore det inte med en Missoni mönstrad sufflet på barnvagnen?!

Tyvärr har jag varken kunskap, tålamod eller tid till att själv virka och sy allt det jag vill ha. Jag försöker istället finna andra som har kunskapen och som tycker att det är roligt. Så om det är någon som vill hjälpa mig att virka eller sy så hör gärna av er! Självklart betalar jag för material och jobbet ni gör.



Bilder lånad från Google.

Kommentarer
Postat av: Anna

Den nedersta längst till vänster var jättefin!! Såg du något mönster till den?

2012-03-13 @ 14:35:47
URL: http://www.wockatzmirakel.blogspot.com
Postat av: Hanna- Mamma till Alexander

Jättefint :)

2012-03-13 @ 14:37:08
URL: http://imm0rtelle.blogg.se/
Postat av: Carolina - Olina

Jag ÄLSKAR att virka, bara jag bemästrar teknikerna. Jag har övat övat övat på sicksacken sen senast, har fått in tekniken men tycker det snarare blir vågigt än sicksack :/ Jag ska höra med någon kunnig vad jag gör för fel. Men det går fan rätt snabbt när man väl börjar! haha Så jag gör mer än gärna om du vill :)

2012-03-13 @ 18:50:27
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: Emma

Jag har mailat dig nu, kan absolut sy åt dig men inte virka.

/Emma

2012-03-13 @ 20:59:06
URL: http://hemmahosmammaemma.blogspot.com
Postat av: Carolina - Olina

Vad ska du ha för färger? :)

2012-03-13 @ 22:41:44
URL: http://olina.blogg.se/
Postat av: KNORKAN

Varmt välkommen till Knorkan.se ♥ Presenter och heminredning för det lantliga hemmet.

2012-03-15 @ 12:54:15
URL: http://knorkan.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0