Lite dåligt samvete.

Fullt ös hela dagen, från tidiga morgon fram tills nu. Först nu sitter jag ned, om man bortser från när jag ätit mat. Ögonlocken är tunga och likaså mina ben. Jag har värk i varje milimeter av min kropp och skulle verkligen behöva massage! Inne i magen är det full fart på lillasyster som lever loppan. Busis!

Vi har förresten min lillebror på besök, han kom igår. Snäll som han är hjälper han oss med huset. Guld värt! Viggo är jätte glad över att morbror är på besök och önskar nog att morbror ska strunta i att jobba och istället leka med honom hela dagarna.


Viggo har varit så duktig hela dagen. Jag har hållt på med så mycket annat och han har gillat läget och roat sig själv. På bilden ovan försöker han få in nyckeln i nyckelhålet. Han satt länge och försökte, tyckte att det var jätte skoj! Han är så tekniskt intresserad och utforskar det allra mesta. Hans framtida yrke är nog felsökare, precis som sin far.

Känner mig som en ur usel morsa dagar som dessa men tyvärr lär det bli så här ibland (ännu en gång svär jag över att inte ha familjen nära). Egentligen går det nog ingen nöd på Viggo, han trivs bra i huset och blir såklart inte helt bortglömd. Men visst får jag lite dåligt samvete ändå... Resten av veckan kommer att bli likadan och nästa vecka åker vi till Kina. Jag kan lova att jag ska skämma bort ungen med tid och kärlek när jag kommer hem! Och förmodligen en massa fina presenter också men det är inte det viktigaste.

Kommentarer
Postat av: Jossie - Mamma till Edvin

Planerar ni att hyra ut huset i sommar? Jag tycker ni är duktiga som tar tag i allt jobb, och jag tror inte heller Viggo tar någon skada av det. Bara att barnen får vara med brukar ju göra dem nöjda? Iaf är det så med Edvin :) Kram!

2012-05-09 @ 11:19:33
URL: http://jsantinelli.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0