Mot förlossningen!

Efter en minst sagt plågsam natt med sammandragningar, ett tryck nedåt och kraftig "mensvärk", svettningar, mardrömmar och oräkneliga toabesök är jag nu på benen och redo inför dagens bravader - ett besök på förlossningen.

Besöket sker i samband med föräldrar utbildningen.
Vi har ju redan varit på förlossningen en gång i samband med att lillgrabben kände för att busa lite med oss men det här besöket är en förberedelse inför den kommande förlossningen.
Vi ska gå igenom olika smärtstillanden bland annat. Jag tycker att det ska bli jätte intressant och känner ett lugn av att få åka dit innan det är dags. Jag tror dock inte att Viktor och jag delar den uppfattningen, han vart jätte nervös av att se en förlossningsfilm igår så hur ska det då gå idag? Haha, stackarn! Det är tur att det är jag som får sköta det mesta när det väl är dags.

Till er gravida, hur känner eran partner inför förlossningen?


Kommentarer
Postat av: ♥ Elin - gravid v.34 ♥

Vad spännande! Där vi ska föda får man inte göra nåt besök på förlossningen, vilket är tråkigt.



Jag känner mig helt lugn inför förlossningen, och min sambo, ja, han visar inga tecken på att vara nervös eller så, tror inte någon av oss har fattat riktigt ännu vad vi ska gå igenom. =) Men förväntasfulla är vi och det ska bli spännande.



Kram!

2010-12-02 @ 13:37:28
URL: http://bebis2011.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Ditt namn:
Kom ihåg mig?

Din e-postadress: (publiceras ej)

Din blogg/hemsida:

Det här vill jag säga:

Trackback
RSS 2.0